Topbar
Overskrift

Eva Nibe succesudvikling udvikler kompetencegivende koncepter der sætter personer i stand til gennem succesoplevelser at tage hånd om eget liv, være proaktiv og nå opsatte mål.
www.evanibe.dk
Eva har desuden et koncept til en uddannelse i Succesudvikling.
Eva er partner i Succes Akademi. www.succesakademi.dk

Eva er uddannet gestalt terapeut. Erfaring fra 15 år i socialpsykiatrien. Senest har hun taget kurser i den narrative indgangsvinkel som er fortælling via historier. Et plus når der arbejdes med metaforer.
Eva er Internationalt Certificeret Coach, Stifinder og medlem af ICC.
Certificeret EAGALA.

 

At vi er sammen om Camp Action er ikke nogen tilfældighed! I mange år har vi udviklet hvert vores fag. Da vi så mødtes for et par år siden gennem heste, Eva helt uden heste erfaring og Karina uden coach erfaring, fandt vi entusiasme i et fællesskab som i dag er stærkt og udviklende.

 

 

 

At vores koncept er Camp Action er resultatet af to ildsjæle der komplementere hinanden i ønsket om at gøre en forskel for mennesker.

 

 

 

At vi begge har øjne på udvikling indenfor militæret ser vi som en styrke til gavn for militæret og familier hertil.

 

 

 

At vores erfaring er ekstern kan bidrage til at bringe ny viden og nye muligheder.

 

 

 

At vi ser tingene udefra er med til at bryde facaden og skabe ændring.

Topbar
Overskrift

Karina har været med heste gennem de sidste 33 år. Fra 18 års alderen startede hun med at avle heste og sidenhen er det blevet udvidet til i dag 11 heste.

 

 

 

 

 

 

Karina har virksomheden Hestenge, der er bygget op omkring mennesker i samarbejde med Certificerede EAGALA konsulenter indenfor psykiatrien, coaching, familieterapeut og psykoterapi.www.hestenge.dk

 

 

 

Samarbejdet med Eva Nibe giver manger virksomheder en god oplevelse og stykelse af sociale relationer.

 

 

 

 

 

 

 

Certificeret af EAGALA. Medlem af organisationen EAGALA og netværksgruppen HAVOL som er den danske forening. www.HAVOL.dk

Ring på +4540366217 Karina Bjerremann
Lav din egen hjemmeside med mono.net